Edulliset foam rollerit


Valikoimamme kattaa laadukkaan saksalaisen Blackroll®-tuotemerkin patentoidut putkirullaukseen tehdyt foam rollerit. Näitä kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja foam rollereita suosittelevat useat eri urheilulääkärit, osteopaatit, fysioterapeutit, hierojat ja Rolfing®-harjoittajat, koska nämä putkirullat poikkeavat suuresti marketeissa myytävistä halvoista rullista. Blackroll®-foam rollereita löytyy eri asteisilla kovuuksilla ja rullat pitävät muotonsa ja tiukkuuden pitkänkin käytön jälkeen. Rullat ovat kovempia kuin markkinoilla myytävät perusrullat, minkä ansiosta saadaan kovempi ja syvempi hieronta, sekä samalla sidekudoksen perusteellinen avaus. Kaikki nämä hierontarullat on valmistettu yhdestä ainoasta materiaalista, jossa pinta ei pääse kovassa käytössä pehmenemään eikä rispaantumaan, joten rullat ovat todella pitkäikäisiä.

Foam rollerit ovat ihanteellinen keino lihashuoltoon omatoimisen hieronnan kautta, jolla pystytään tehokkaasti avaamaan lihasryhmien ja lihasten sidekudoksia. Tarkoituksena on saada lihaksia ympäröivien sidekudoskalvojen eri kerrokset liikkumaan paremmin, jolloin saadaan tehostettua aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lihasten hermotusta. Monesti kiinni liimautuneet faskiat eli sidekudokset tekevät venyttelystä vaikeata, koska sidekudos ei anna tällöin periksi. Foam rolleria käyttämällä voidaan rullaamalla lämmittää sidekudosta, jota kautta saadaan parannettua kalvojen liikkuvuutta. Samalla pystytään myös ehkäisemään lihassärkyä ja nopeuttamaan kovien harjoitusten jälkeistä palautumista.

Ennen harjoitusta tehtävä rullaustempo tulisi olla lyhyt ja dynaaminen, jolloin saadaan aktivoitua sidekalvojen hermotusta. Rullaaminen tulisi maksimissaan kestää 10 sekuntia per alue. Pidempi rullaus turruttaa hermotusta, jolloin lihakset rentoutuvat ja voimantuotto kärsii.

Harjoituksen jälkeen tulisi tehdä noin puolen minuutin mittaisia rauhallisia rullauksia, jolla saadaan puskuroitua maitohappoja pois kudoksista. Näin saadaan nopeampi palautuminen kovista harjoituksista.

Myynnissämme olevat foam rollerit ovat muodoltaan putkimaisia ja niistä löytyy useita kahdella eri halkaisijalla olevaa versiota. Isomman halkaisija on 15 cm ja pienemmän 5,3 cm. Pienemmillä rullilla voidaan myös jatkaa isojen rullien pituutta käyttämällä pikkurulliaa yhdistävänä osana.

Patentoidut hierontarullat

 • - Laadukkaat foam rollerit edullisesti
 • - Valmistettu kierrätysmateriaaleista
 • - Energiaa ja luontoa säästävä valmistustapa
 • - Vettä hylkivät ja helposti puhdistettavat pinnat
 • - Hajuttomat putkirullat
 • - Muotonsa hyvin pitävät hierontarullat
 • - Useita eri värejä ja kaksi eri kokoa
 • - Yhdestä materiaalista valmistetut perusrullat
 • - Helposti puhdistettavat ja desinfioitavat tuotteet
 • - Erittäin edullinen hintataso laatuun nähden
 • - Sopivat kaikille urheilijoille
Edulliset foam rollerit

3 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu