Blackroll / Edulliset hierontarullat


Blackroll®-tuotemerkkiä pidetään ammattipiireissä parhaana hierontarullia valmistavana yrityksenä. Tuotteet valmistetaan Saksassa kierrätetystä materiaalista ja tuotteet on myös patentoitu. Valikoimassamme on Blackroll®-merkin putkirullat, pallot ja tuplapallot, jotka ovat täysin erilaisia kuin marketeissa myytävät tuotteet, sillä näitä foam rollereita on tarjolla eri asteisiilla kovuuksilla. Rullat pysyvät muodossaan kovankin pikäaikaisen käytön jälkeen, joten niillä saadaan kovempi ja syvempi hieronta, sekä sidekudoksen avaus. Kaikki Blackroll®-hierontarullat on valmistettu yhdestä ainoasta materiaalista, joten rullan pinta ei pääse kovassa käytössä pehmenemään eikä rikkoutumaan.

Foam rollerit sopivat omatoimiseen hierontaan ja ne auttavat lihasryhmien ja lihasten sidekusten avaamisessa. Rullilla saadaan lihaksia ympäröivien sidekudoskalvojen eri kerrokset liikkumaan paremmin, jolloin saadaan tehostettua aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lihasten hermotusta. Kiinni liimautuneet sidekudokset vaikeuttavat venyttelyä, koska sidekudos ei anna tällöin kunnolla periksi. Rullaamalla pystytyään lämmittämään sidekudosta, jota kautta saadaan parannettua kalvojen liikkuvuutta. Samalla voidaan myös ehkäistä lihassärkyä ja nopeuttaa palautumista.

Treeniä ennen tehtävä rullaustahti tulee olla lyhyt ja tehokas, jolloin saadaan aktivoitua sidekalvojen hermotusta. Rullaaminen tulisi maksimissaan kestää kymmenen sekuntia per alue. Pidempi rullaus tulee tehdä vasta harjoituksen jälkeen.

Treenin jälkeen voidaan rullaaminen tehdä noin 30 sekunnin mittaisina rauhallisina rullauksina. Tämänlainen rullaaminen edistää parhaiten palautumista.

Blackroll® -tuotteet ovat muodoltaan joko putkimaisia, pallon muotoisia tai duoballeja. Kaikista malleista löytyy kahta eri kokoa olevaa versiota, sekä osasta myös eri kovuuksia. Foam rollerien halkaisijat ovat 15 cm ja 5,3 cm. Pienemmillä rullilla voidaan myös jatkaa isojen rullien pituutta käyttämällä pikkurulliaa yhdistävänä osana. Palloista ja tuplapalloista löytyvät 12 cm ja 8 cm halkasijaltaan olevat versiot.

Saksalaiset Blackroll® foam rollerit ammattikäyttöön:

  • - Erittäin tasokkaat kierrätetystä materiaalista valmistetut rullat
  • - Saksalaista laatutyötä
  • - Useita eri kokoja ja kovuuksia
  • - Sopii omatoimiseen hierontaan
  • - Poistaa lihaskipuja
  • - Parantaa palautumista kovista harjoituksista
  • - Edistää lihasten liikkuvuutta
  • - Parantaa lihasten venyvyyttä
  • - Suorituskykyä edistävä


Edulliset hierontarullat

3 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu