2XU kompressiovaatteet edullisesti


2XU on yksi johtavista kompressiovaatteiden valmistajista maailmassa. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja sen päämaja on Melbournessa, Australiassa. 2XU on omistautunut innovatiivisten kompressiovaatteiden kehittämiseen ja nämä urheiluun valmistetut tekniset kompressiovaatteet auttavat urheilijoita saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset jokaisella harjoituskerralla.

Kompressiovaatteita löytyy markkinoilta useita eri merkkejä, mutta 2XU-tuotemerkkiä pidetään kaikkein innovatiivisimpana valmistajana urheiluvaatepuolella. Nämä tekniset urheiluvaatteet ovat suosittuja eri urheilijoiden keskuudessa niiden verenkiertoa edistävän vaikutuksensa ansiosta. Maksimaalisiin tuloksiin pyrkivät urheilijat hyötyvät todistettavasti 2XU-kompressiovaatteiden suorituskykyä parantavista ominaisuuksista. Näillä teknisillä kompressiovaatteilla voit parantaa urheilutuloksiasi lajista riippumatta, sillä kompressiovaatteiden avulla voit esimerkiksi juosta nopeammin, hypätä korkeammalle ja pidemmälle sekä nostaa isompia painoja. 2XU-kompressiovaatteet tehostavat palautumista kovien urheilusuorituksien jälkeen vähentämällä muun muassa lihaskipuja.

Raajoihin kohdistuva asteittainen kompressio aktivoi ja lisää veren virtausta sydämeen sekä parantaa lymfakiertoa, jolloin koko nestekierto voimistuu. Tämän vuoksi lihakset lämpenevät nopeammin, joustavat parhaalla mahdollisella tavalla ja ovat nopeammin valmiina toimintaan. Harjoittelun aikana lihakset ja jänteet ovat alttiina tärinälle, joka onkin yksi lihasväsymyksen, -kivun ja -vaurioiden pääsyistä. Lihasten suojaaminen vähentää vaurioita ja pitkäkestoisen harjoittelun aiheuttamia vammoja. 2XU-kompressiotuotteet antavat pitkäkestoista suorituskykyä.

2XU-kompressiotuotteet auttavat myös lihaksia toimimaan optimaalisessa asennossa ehkäisten lihasrevähtymiä ja -repeämiä. Tämä parantaa kestävyyttä, tehoa ja suorituskykyä.

Ulkona liikkuminen ja harjoittelu on miellyttävää kuivissa ja auringolta suojaavissa vaatteissa. 2XU-tuotteet kuljettavat hien iholta kankaan ulkopinnalle, jota kautta hiki haihtuu helpommin pois. Kankaissa käytetyn langan antibakteerinen käsittely ehkäisee bakteerikasvua ja hajujen muodostumista. UPF50+ aurinkosuoja suojaa ihoasi tehokkaasti, kun harjoittelet tai kilpailet ulkoilmassa.

Kompressio parantaa koordinaatiota ja ketteryyttä lisäämällä proprioseptiikkaa, eli kehon kykyä aistia lihasten ja nivelten liikettä ja asentoja. Tietoisuus kehon asennoista ja liikkeistä on tärkeää kaikessa päivittäisessä liikkumisessa, mutta erityisesti vaativassa urheilussa, jossa tarkka koordinaatio on olennaista parhaan mahdollisen suorituksen saavuttamiseksi. Sopiva paine ihon tuntoreseptoreissa ja kohonnut proprioseptiikka parantavat reaktio- ja koordinaatiokykyä, jolloin suorituskykykin paranee.

Jos lihaksiin ja vereen kertyy vaativan liikunnan aikana maitohappoa, eikä keho pysty poistamaan sitä tarpeeksi nopeasti, voi seurauksena olla lihasväsymystä ja -kipua sekä lihasturvotusta.

2XU kompressituotteiden asteittainen kompressio voimistaa veren virtausta alaraajoissa ja nopeuttaa sen virtausta takaisin sydämeen ja keuhkoihin, joissa veri puhdistuu hiilidioksidista ja happivarastot täydentyvät. Pohjelihaksen, jalkaterän ja laskimoiden sekä läppien yhteistyö puskee käytettyä hapetonta verta takaisin keskivartaloon, jossa veren toksiinit puhdistuvat muun muassa maksassa, munuaisissa ja imusolmukkeissa. Maitohapon tehokas poistuminen verenkierrosta laskee turvotusta, nopeuttaa lihasten korjautumista ja vähentää lihaskipua. 2XU-kompressiovaatteiden avulla keho palautuu huipputason suorituskykyyn nopeammin.

Väsyneet, turvonneet ja painavan tuntuiset jalat voivat olla seurausta myös pitkittyneestä liikkumattomuudesta, kuten monet seisoma- ja istumatyötä tekevät ovat saattaneet huomata. Jos verenkiertoa edistävä säärten lihasten aktivaatio on heikkoa, ja koko kehon verenkierto hidastunut, alkaa veri pakkautua alaraajoihin.

AIS:n (Australian Institute of Sport) tutkimusten mukaan 2XU-kompressiotuotteet edistävät verenkiertoa ja veren palautumista laskimoiden kautta sydämeen.

Kompressiotuotteet sopivat lähes jokaiseen lajiin, sillä näitä edullisia teknisiä vaatteita käyttävät niin painijat, tennispelaajat, painonnostajat, juoksijat, uimarit ja kamppailu-urheilijat kuin myös muiden lajien urheilijat. 2XU toimii myös useiden eri triathlon- ja CrossFit-kilpailujen virallisena yhteistyökumppanina. 2XU:n laadukkaita huippuunsa kehitettyjä kompressiovaatteita käyttävät lukemattomat huippu-urheilijat ja kuntoilijat eri puolilla maailmaa.

Kun haluat saada edulliset 2XU kompressiovaatteet markkinoiden parhaimpaan hintaan, niin selaa tarjoamiamme 2XU-kompressiotuotteita ja liity voittajien joukkoon.

Maailman johtava kompressiovaatteiden valmistaja:

  • - Edulliset 2XU-tuotteet naisille ja miehille
  • - Alennukset jopa -25 %
  • - Valmistettu Australiassa
  • - Suunniteltu parantamaan suorituskykyä ja palautumaan nopeammin harjoituksista
  • - Laadukkaat tuotteet asteittaisella kompressiolla


2XU kompressiovaatteet edullisesti

4 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu