Throwdown MMA-tuotteet edullisesti


Throwdown on yksi maailman johtava vapaaotteluun keskittyvä tuotemerkki, joka valmistaa laadukkaita MMA varusteita ja vaatteita. Throwdownin päämaja on USA:n Kaliforniassa ja tuotemerkki on tänä päivänä osa Affliction Holdings LLC -yritystä.

Valikoimasta löytyy useita erilaisia laadukkaita kamppailu-urheiluun kehitettyjä tuotteita, kuten edullisia nyrkkeilyhanskoja, vapaaotteluhanskoja, potkutyynyjä, pistehanskoja, käsisiteitä ja rash guardeja sekä useita muita kamppailuaiheisia varusteita ja vaatteita. Throwdown-tuotemerkin tuotteissa on erinomainen hinta-laatusuhde, josta syystä niitä myydään tänä päivänä lähes joka puolella maailmaa.

Throwdown sponsoroi useita eri kamppailutapahtumia ja johtavia vapaaottelusaleja. Sponsoroitaviin urheilijoihin on kuulunut muun muassa Quinton "Rampage" Jackson, Chuck "The Iceman" Liddell, Shinya Aoki, Gina Carano, Lyoto Machida, Jacare Souza, Frankie Edgar ja useat muut kamppailu-urheilijat.

UFS tarjoaa Throwdown-vaatteet ja -varusteet Suomen edullisimpaan hintaan, joten toivomme sinun löytävän itsellesi edulliset ja laadukkaat vapaaottelutuotteet verkkokauppamme valikoimasta.

Afflictionin omistama vapaaottelumerkki:

  • - Edulliset kamppailuvarusteet
  • - Alennukset jopa -40 %
  • - Tyylikkäät painipaidat halvalla hinnalla
  • - Laadukkaat nyrkkeilyhanskat
  • - Tasokkaat potkutyynyt ja mitsit
  • - USA:n yksi suosituimmista MMA-merkeistä


Throwdown MMA-tuotteet edullisesti

4 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu