• Ostoskori - 0,00 €

    Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

  • Kassalle
 

     

    REKISTERISELOSTE
    Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

    REKISTERINPITÄJÄ
    UFS

    REKISTERIASIOITA KOSKEVAT ASIAT
    helpdesk(at)ufs.fi

    REKISTERIN NIMI
    Ufs.fi asiakasrekisteri

    REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
    Henkilö on rekisteröitynyt ufs.fi-asiakkaaksi tai tehnyt ostoksen ufs.fi:stä.

    REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
    Rekisterin käyttötarkoitus on ufs.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää ufs.fi:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

    Rekisterin tietoja voidaan käyttää ufs.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Ufs.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan ufs.fi:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

    Ufs.fi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esimerkiksi postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä ufs.fi:n asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteessa helpdesk(at)ufs.fi.

    REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
    Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
    • Henkilön etu- ja sukunimi
    • Sähköpostiosoite
    • Postiosoite
    • Puhelinnumero
    • Tiedot käsitellyistä tilauksista
    • Tilausten kuljetuksen seurantatiedot

    TIETOJEN LUOVUTUS
    Tietoja ei luovuteta ufs.fi:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole ufs.fi:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
    Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään asiakkaan pyynnöstä.

    REKISTERIN SUOJAUS
    Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää ufs.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Asiakastiedot ovat tallennettuna ufs.fi:n ylläpitämään tilaustietokantaan, joka sijaitsee ammattimaisesti ylläpidetyillä palvelimilla lukitussa tilassa.